2010. április 10., szombat

Előszóh

A törim, ott kezdődik, hogy Bélla és Edvárd együtt vannakh, de aztán Edvárd elhagyja Béllát xD. Remélem éretdh! Puszijjak, holnap frissh!

13 megjegyzés:

Krisztike írta...

háháháhá.. mi a retek van veled te csicska?? Még jó hogy nem Bélát írsz ..heheh..
Gratulálok a blogodhoz.. remélem fényes jövő előtt állsz..:);)
Na és akkor most komolyan:
Takarodj az anyádba te szaros..Háát azt még Alice oldalára benyögsz egy ilyet, hogy ha jó oldalt akarnk látni jöjjenek ide?? Hát mondom jóó oké, ámuulok egy kicsit meglesem ezta remek oldalt.. Hát figyelj csak drága? Tee hol látsz itt jó oldalt?? Kezdjük ott hogy még else kezdted.. Dee télleg, csodálatos az oldalad.. hogy ide ne hányjak.. Pff. te szánalmas ribanc.. Kikaparom a lukadat te kutya!! Fúú hogy agyonvernélek. Földaláteszlek te kurva!! Baszom a szádat.. Mi a geci van veled?? háháháhá.. Tudod hol borultam ki?.. még be se töltött az oldal, de levágtam hogy egy csicska oldalad van.. Bélla.. Hagyd le az egyik l betűt és tökéletes lesz komolyan.. Na meg a magamról.. Háháhá. Te cidás..Nem akarod jobban bekapni azt a kanalat?? Bár tudod mit?? Ezzel a külsővel ne a kanalat nyalogassad hanem az apád faszát!! Ha egyáltalán van apád.. én otthgytalak volna a kórházba te retkes ribanc!!báár amilyen csöves kuyta vagy, lehet még akorházba se engedték be anyádat..JaTe szopószájúú ringyóó. Ruszkiiiiii..
Meg h ne olvasd a ficsemet?? Hát milyen fics?? Jaa bocs, hoyg neked ficsed van?? azt ficnek mondják te állat!! Ezzel a helyesírással eltakarodhatsz a halál faszára te csííííra!!

Dugong írta...

Hááhh. Milyen egyedi itt valaki. Igaz, hogy kiég tőle a szemem, de tényleg egyedi. Senki nem tenne ilyet az emberiséggel. A kommentet is úgy írom, hogy itt a lavor melettem, mert hányingerem van. El mehetsz a picsába... Te kit akarsz lemásolni? Aielle, Alice, Nikki vagy Lilla (csak ennyi nevet említenék)története tetszett meg? Ha meg akarod élni a 21. szülinapot, akkor kotródj el te is oda, ahol tamikával picsulni szoktatok, és húzd meg magad. És egy-két jó tanács: Ha lesz egy kis szabadidőd, és kilátsz a sok Hello Kitty közül, akkor növessz agyat, tanulj meg helyesen írni, és csak ezek után kezdj el gonolkozni egy történeten.

Blacky hercegnő írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
balázs írta...

Mi van veled te állat ???????????? most komolyan te ribanc ezt nevezed oldalnak???????? búj el megkereslek!!!!!! menj visza az anyádba te büdös kurva!!!!!!!! és még te mered szarozni Alice oldalát úgy felpofoználak te szopós!!!!!!!!!

Black Cat írta...

fujjj helo kitty behalok áááá kiváncsi vagyok hogy te hogy beszélhetsz ha már egyszer írni sem tudsz...."éjdih és egyedih vok"
mintha a dedóbol léptél volna ki ...
áhh...
remélem hogy abbahagyod a kedvenc íroim piszkálását!!!
puszy: mikiegér

ui:azért én beszélnék a barátnőmmel mielött elkezdem védeni...

Black Cat írta...

jajj bocsi hello* kitty*

Heidi írta...

jujjj de szar...

Eszter írta...

most nem azért de ez a mocsok nwem tud mást csak szopni és szarozni ja meg abba hagyhatnád más blogját piszkálod mert én meg piszkállak nem lesz jó vége te ribanc kurva

Isabella írta...

Naon bénán irsz....és Bélla és Edvard???
Te hülye vagy...
Ez a helyes: Bella és Edward...innen látszik hogy te is mien nyomorék vagy..pff!

Melody írta...

haha.. aszittem Edvárd buzi, h Bélával van XD
de rájöttem, hogy csak "naon cukker vagyol és nem tucc hejesssen irni. csak igy mert ez oan joooh és menőőőőh.."
hello kittytől meg hányok.. XD

Ritu96 írta...

Te egy tipikus szőke plazajáró minibusz vagy gondolom egy páran már átmentek rajtad és nagyon örülsz a fejednek hogy megvédted az édes barinőd és imádod a rózsaszínt meg hello kitty és visítozva rohansz sztárok után.És ilyen gyér sztori ismertetőt...ezt h gondoltad?és mennyire vagy cigány mert már csak erre tudok gondolni.ja és az ilyen szánalmas alakoktól hányok,na csak ennyit csáó libike

Zsofi írta...

hát én csak egyetérteni tudok a többiekel. (Y)
szarvagy. ha még nem értetted meg. :$
de ha akarod elismétlem még vagy ezerszer :)
amúgy mi kurvára leszarjuk h nem szereted. ezvan.. azthiszed vagy valaki h eldöntsd h a twilight szar? mert megsúgom egy senki vagy, édes :$
nem is tudom miért pazarlom ilyen faszokra az időm :/ (N)
hülye nyomorék :D komolyan már csak röhögni tudok ezen az értelmes bejegyzéseken.
biztos sok a szabadiőd azért csinálod ezt.
ezzel sok sok ellenséget szerezel magadnak.
amúgy remélem egyszer találkozunk és megtéphetlek :$ nachóókipuszipáááááááás. :O

Cserrybogyesz írta...

szijóka!
gratulálok akurva kis picsa blogodhoz! iazán szánalmas vagy édes kis virágom. udod hánynom kell tőled a helló kittyidtől és a blogodtól érted?! egy szerűen undorító. biztos az eész suliban is mindenki megbaszhat. jah téleg tényleg szuper meló. biztosan sokat kereshecc.
édesem jobb lenne ha a büdös kis picsa fejedhez apnál és benéznél mondjuk egy olyan bloghoz aki keményen írja amit ír szal szerintem kapjál már ahol a kurva fejedhez.
jah most jut eszembe! éppen az elöbb kattintottam rá a kis ikonra hogy visszaélés. talán mondjuk nézz be ide és akor talán normális írásokat találnál ki.www.jacob4ever.blogspot.com. jah és a barátnőnek is írd meg hogy egy kibaszott kis kurva akit leszophatna téged.
szal ennyi. jah meg mi az hogy béla meg edvard. ez szánalmas.
na szijóka hánynom kell.